CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Op zaterdag 23 november 2019 viert Carnavalsverenging d’Oelewappers hun jaarlijkse Prinsenbal in Wijkcentrum de Weijenbelt.

Een jaar vol kleur, zo was het afgelopen jaar voor Prins daantje de voorste. Samen met zijn adjudanten A&B heeft hij Sassendonk, en ver daar buiten veel kleur gebracht. Omstreeks 21.30 uur zal dit kleurrijke trio geabdiceerd worden; dit betekent dat zij op ludieke wijze worden bedankt voor het afgelopen jaar.

De 56e en tevens jubileum Hoogheid van Carnavalsvereniging d’Oelewappers staat al weken klaar om zich aan het Sassendonkse publiek te tonen. Om 23.11 uur zal hij, of zij ten tonele verschijnen.

Tevens wordt om 23.33 uur het startschot gegeven voor de verkoop van de tickets voor het Jubileumfeest op 18 januari 2020. Kortom een avond die u niet wilt missen.

Voor meer informatie omtrent het Jubileumfeest kunt u terecht op: 55 jaar informatie

 

Carnavalsvereniging d’Oelewappers nodigt U daarom van harte uit om deze gezellige avond samen te vieren. Vanaf 20.00 uur staan de deuren van Wijkcentrum de Weijenbelt voor u open, tot dan!