CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Enkele maanden geleden heeft het bestuur een verzoek voor een interactieve hond ontvangen via Francis Bannink. Deze hond zorgt ervoor dat met name dementerende ouderen contact maken door het dier te aaien en te knuffelen, de hond reageert hierop door  te bewegen of te blaffen namens de ingebouwde sensoren. Francis diende dit verzoek in voor de clienten van huiskamer De Lavendel (de Kievietsbloem) waar zij werkzaam is.
De vereniging zamelt elke maand geld in door het ophalen van oud papier, waarmee zij niet alleen activiteiten en initiavieven die betrekking hebben tot Carnaval, maar ook verzoeken zoals deze willen steunen.
Op dinsdag 16 juli werd onder het genot van een kopje koffie en een plakje cake deze hond namens het bestuur overhandigd aan de clienten van de huiskamer.
Het is bijzonder mooi om te zien hoe er gereageerd werd op de hond. Een mooi initiatief waarmee wij als Carnavalsvereniging een steun bieden aan onze samenleving.