CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Op zaterdag 10 februari zijn de deuren van Wijkcentrum de Weijenbelt geopend voor de Grote Avond van Carnavalsvereniging d'Oelewappers.

 

Op deze avond zullen van 20.00 tot 21.00 uur de uitgaven worden verenigingsonderscheidingen worden uitgereikt, oa voor het bereiken van het 44-jarig Hof lidmaatschap. 

 

Om 23.11 is dan het hoogtepunt van deze avond. De voorzitter zal dan bekend maken wie zich Primus Inter Pares van CV d'Oelewappers mag noemen. (Primus Inter Pares: De eerste onder zijn / haar gelijken.)

Door deze onderscheiding geeft de vereniging haar waardering aan een man, vrouw, of een groep die zich met naam voor het Carnaval in Zwolle heeft geholpen.

 

Voor eenieder die de drukte van de zaterdagavond in de stad wil ontlopen, is dit jaarlijkse feestende feest van Carnavalsvereniging d'Oelewappers een perfecte optie voor een gezellige Carnavalsavond. We hopen je te zien op zaterdagavond 10 februari in De Weijenbelt.