CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Achter de schermen draait Carnavalsvereniging d’ Oelewappers alweer op volle toeren.

Na maanden van voorbereiding zal op zaterdag 18 november bekend worden welke man, of vrouw de Hoogheid van d’ Oelewappers is voor seizoen 2017-2018.

Het Prinsenbal van Carnavalsvereniging d’ Oelewappers is voor iedereen toegankelijk. Wijkcentrum De Weijenbelt zal op zaterdag 18 november om 20.00 uur haar deuren openen om samen met u een feestelijke avond te vieren.

Omstreeks 21.49 zal Prinses Bobine 1e samen met haar adjudant De Fil worden geabdiceerd. Dit betekent dat zij op ludieke wijze worden bedankt, en worden afgevoerd.

Tijdens deze avond kan men genieten van de muzikale klanken van De Deurbloazers en de huis discjockey van Wijkcentrum de Weijenbelt.

Het hoogtepunt van de avond is om 23.11, wanneer de bekendmaking is van de nieuwe Prins, of Prinses van Carnavalsvereniging d’ Oelewappers voor het seizoen 2017-2018.

Graag zien wij U op zaterdag 18 november in Wijkcentrum De Weijenbelt. Waar wij er gezamenlijk een fantastische avond van zullen maken!