CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

15-11-2013 Prinsenwissel CV de Deurzakkers

Bij deze informele avond voor de Oelewappers hebben we geen idee hoeveel mensen er vanavond aanwezig zullen zijn, maar we (Prins Han en adje @Rob) gaan met volle moed naar Timeless. Als we daar aankomen zijn worden we aangenaam verrast door een aantal Oelewappers Herman Hutten, Chris Beijer, Richard Stroeve en Manon Stroeve.

Dan is het tijd dat Prins Köppie en zijn adjes het veld moeten ruimen voor de nieuwe Hoogheid, en na de nodige lof woorden over en weer is het tijd om afscheid te nemen van Prins Köppie, en Skötteltien Elvira en Skötteltien Els.

Dan is het tijd om de nieuwe Hoogheid aan het publiek voor te stellen en na veel tromgeroffel is het dan zover de nieuwe Hoogheid van Cv de Deurzakkers is Prins Peer 1e en zijn adjes Geer en Knuffelbeer. Na de installatie van het nieuwe trio gaat het feestje nog wel even door.

16-11-2013 Prinsenwissel CV de Knienebelters

Om 19:30 uur worden wij verwacht bij de Hoogheid Tonny om samen met haar en haar Adjes nog een drankje te drinken en na te keuvelen over het afgelopen seizoen, en dat is op zich erg gezellig.

Rond een uur of acht komen de eerste gasten binnen en als we de zaal binnen komen zien we dat er een zeer mooie opkomst van CV d’Oelewappers, ruim 20 man wat een erg goed gevoel geeft, wij danken de aanwezigen dan ook hartelijk voor de support.

We maken er een gezellige avond van en genieten van de muziek en van elkaar.

Dan is het ook voor de Knienebelters tijd om afscheid te nemen van Prins Sven en zijn Presidente Michelle, de versierselen worden hen afgenomen en dan zijn het weer gewoon Sven en Michelle.

Dan is het tijd voor de Abdicatie van Prinses Tonny en Haar adjes Marc en Marcel na de plichtplegingen en de bedankjes over en weer worden ook hier de versierselen afgenomen en staan zij ook weer met beide voetjes op de vloer, Tonny wordt nog wel even gevraagd om een paar ouderen te begeleiden en dat loopt natuurlijk helemaal uit de hand.

Dan is het tijd om de nieuwe Hoogheid binnen te halen. Hij of Zij wordt binnen gehaald in een groot konijnenhok, de spanning loopt behoorlijk op, maar dan gaat eindelijk het hok open en daar is hij dan de Hoogheid van CV de Knienebelters is Prins Marcel 1e en zijn Presidente Jessica.

Nadat we de Hoogheid en zijn Presidente hebben gefeliciteerd met hun benoeming gaat het feestje nog even door en het wordt weer erg gezellig.

Prins Han, adje @Rob en Remco nemen we een taxi en gaan naar huis.

17-11-2013 Prinsenwissel CV de Tonnezotters

Om 13:30 arriveren Prins Han, adje @Rob en Jacqueline bij de Nieuwe Bierton en daar treffen we alleen nog maar Chris Beijer aan. Als ik mijn praatje begin tegen de Hoogheid schuift het 2e Adje #Chris aan net op tijd om te assisteren. Wij bedanken Prins Gerne en zijn adjes voor een geweldig seizoen die we met elkaar gehad hebben. Ook Prinses Inge bedanken wij voor de mooie tijd, en dan mengen wij ons onder de andere gasten. De Hoogheden bedanken ons voor onze komst, na zijn mooie woorden mengen wij ons in het publiek dat ruim vertegenwoordigd is.

Dan begint de abdicatie van Prinses Inge met haar Adje de versierselen worden hun afgenomen en zij gaan beiden af op een fietsje.

Dan is het de tijd voor Prins Gerne en zijn Adjes om zich op te maken voor hun Abdicatie en zo geschied na de gebruikelijke dankwoorden over en weer wordt ook bij hun de versierselen afgenomen en is Sassendonk weer een Hoogheid kwijt al is het maar voor een korte periode. De Adjes gaan af als Buurman & Buurman en de Hoogheid gat af in het tenue van PEC Zwolle dit omdat hij nu in de stad aan de andere kant van de IJssel werkt en al eens heeft aangegeven die club wel goed te vinden, wat toch nog wel wat gejoel oplevert. Maar het zij hem vergeven. Na alle plichtplegingen wordt de Hoogheid gevraagd of hij toe wil treden tot het hof en daar geeft hij zijn ja woord aan, en zo wordt de hoogheid tot het HOF van CV de Tonnezotters toegelaten.

En ja hoor grote moment breekt aan iedereen is hier voor gekomen de nieuwe Jeugd Hoogheid word binnen gereden in een geblindeerde arrenslede, dan word zij bekend gemaakt en het is Prinses Caroline ja de dochter van oud Hoogheid Gerner en hij groeit als het bekend wordt gemaakt en ze neemt 2 Adjudanten mee en wel Jordy en Luuk zij krijgen de versierselen van de vereniging om gehangen en dan zijn ze echt in functie en ze stralen van geluk, maar kijken ook nog wel een beetje nerveus om zich heen. Dat zal snel verdwijnen als zie hun eerste plichtplegingen hebben verricht.

Dan na enige tijd is het tijd om de nieuwe Hoogheid te presenteren en dit gaat dan ook nu gebeuren, en weer wordt de arrenslede binnen gereden, en onder tromgeroffel komt daar de nieuwe Hoogheid van CV de Tonnezotters onder de afgedekte arrenslede uit en het is Prinses Anja met haar Adjudante Erna na alle plichtplegingen feliciteren wij de nieuwe hoogheden en wensen hun een geweldig seizoen en hopen dat zij er net zo van zullen genieten als dat wij gedaan hebben.

Het feestje gaat nog even door en rond een uur of 5 gaan we weer naar huis, na weer een geslaagde dag.