CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Sinterklaas aanmelding

In deze coronatijd willen wij het kinderfeest in december toch vorm gaan geven. In goed overleg zijn wij te boeken met Sint en Piet(en).


Vanaf 14 November is Sinterklaas weer in ons land, en is een boeking van de Goedheiligman mogelijk bij ons. Vanaf zondag 15 november tot zondag 6 December zijn Sinterklaas en/of zijn Pieten in de weekenden te boeken. Voor een bezoek van Sint en zijn Pieten in Zwolle rekenen wij € 50,- en voor een bezoek van de Pieten rekenen wij in Zwolle € 25,-. Voor bezoeken buiten de stadsgrenzen van Zwolle rekenen wij een toeslag die afhankelijk is van bereikbaarheid en afstand. In verband met de Covid-19 maatregelen zijn wij genoodzaakt strikte regels per boeking in acht te nemen, voor jullie en onze gezondheid.

Zo zullen wij de pepernoten die wij uitdelen in zakjes aanleveren, en verwachten wij van U goede ventilatie, eenrichtingsverkeer indien mogelijk en voldoende ruimte (de 1,5 m regel in achtneming) voor de Sint en Piet(en). Mochten de maatregelen nog meer aangescherpt worden, en het onmogelijk is om Sinterklaas bezoek te realiseren zijn wij genoodzaakt de boeking te annuleren. Wij hopen op uw begrip hiervoor.


Dit jaar bieden wij als mogelijkheid aan om in plaats van zwarte Pieten, roetveeg Pieten te boeken. Indien u dit wenst, geeft u dit dan bij de boeking aan.

Pakket keuze
captcha
Opnieuw laden