CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Deze onderscheiding, welke voor het eerst is uitgereikt in 1982, is een manier waarop c.v. d’Oelewappers haar waardering tot uitdrukking wil brengen voor mensen die zich in het Sassendonkse onderscheiden hebben.

Primus Inter Pares staat dan ook voor "De eerste onder gelijken".

 

Hieronder vind u het complete overzicht van de personen welke deze onderscheiding onderscheiding hebben ontvangen.

2020

Patrick Berghuis - voor zijn nauwe betrokkenheid bij Sassendonk.nu, maar ook bij onze vereniging. Zo heeft hij meermaals de foto's, banners en muziek voor Hoogheid en adjudanten gemaakt.

2019

Sassendonkse optochtcommissie onder leiding van Marc Hüsen - voor hun inzet en het goede organiseren van de Sassendonkse Carnavalsoptocht

2017

Stichting Sassendonk TV - voor het in beeld brengen van gebeurtenissen en achtergrondverhalen die betrekking hebben op het Sassendonkse carnaval

2015

Ilona Hulleman - Vanwege haar inzet bij cc De Bestevaertjes

2014

Blaaskapel That’s All - De wijze waarop That’s All zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het carnaval in Sassendonk in het algemeen, en voor de carnavalsavonden van d’Oelewappers in het bijzonder.

2013

Willem Jonkman - Vanwege het Smartlappenfestival van Sassendonk. Ook is Willem op vele carnavalsfeestjes een graag geziene gangmaker.

 

De resterende lijst zal binnenkort aangevuld worden.