CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Hoogheid der Oelewappers - Prinses Bling

Ellen Snellenburg-Kroon

Even voorstellen.

 

De meesten van jullie kennen mij wel, maar toch nog maar even een klein stukje.

Ik ben Ellen Snellenburg-Kroon. Getrouwd met voormalig “prins daantje de voorste”. Moeder van Amber en Bram. Ik werk al 37 jaar bij dezelfde werkgever UWV.

In het jaar dat Daan prins was, ben ik lid geworden van CV d’ Oelewappers. Tot op heden heb ik daar nog geen spijt van, wat een toffe club. Ook maak ik nu sinds twee jaar deel uit van het bestuur.

En dan dit jaar gevraagd om Prinses te worden. Wat een eer. De mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op glimmers, (mijn kinderen noemen mij ook wel eens ekster) vandaar het thema: “over de top”.  Vol verwachting ben ik samen met mijn adje begonnen aan de voorbereidingen.  Gezellig winkelen met een clubje dames voor de jurk. Dat valt nog niet mee. Heb je wat gevonden, kan het niet meer besteld worden. En verder maar weer. Uiteindelijk is het gelukt, en ben ik zeer tevreden over het resultaat. Daarna door voor de foto’s.  Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik vind het lastig om te poseren. Gelukkig is de fotograaf een kennis, en hadden de begeleiders goede tips. Ik wil hen dan ook heel erg bedanken. Wat hebben we een lol gehad. Maar oh wat heb ik moeten opletten tegen wie ik wat kon zeggen. En dan moet je nog een jaar wachten voor het showtime is. Hier en daar een kink in de kabel, maar dat is allemaal opgelost, en nu op volle kracht vooruit.

Omdat de meeste coronaregels zijn vervallen reken ik erop dat het samen met jullie allemaal een fantastisch jaar gaat worden. Iedereen kan zich helemaal uitleven op de creaties. Het kan niet over de top genoeg zijn.