CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Adjudant M

Mariëlle Supèr-Eikenaar

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Mariëlle Supèr-Eikenaar, maar dit jaar beter bekend als Adjudant M!

Carnaval vieren is er bij mij al in gegaan met de paplepel. Als klein meisje stond ik al op het station bij de trein te kijken en de sleuteloverdracht. Ik sla geen optocht over en de carnavalsweekenden worden dan ook met veel plezier gevierd.

Maar dit jaar gaat alles anders, na een vaag whatsappje van mijn vader, u kent hem wel, Prins André. Met de mededeling of mijn zusje en ik even langs wouden komen, want er moest wat besproken worden. Onze pa mag het jubileumjaar optreden als Prins carnaval maar als klapper op de vuurpijl samen met onze moeder, u kent haar als Prinses Femmy. Als je dan 2 adjudanten nodig bent, waarom dan niet je 2 dochters, adjudanten M&M. Wij als gezin maken het carnaval compleet!

Verder ben ik getrouwd en moeder van een dochter van 5 en een zoontje van 2jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op een opleidingscentrum in de infratechniek.

Een van mijn grootste hobby’s is hardlopen. Niks is mij te gek een 5km tot een hele marathon. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoeveel kilometer polonaise er dit jaar zal worden afgelegd.

Ik kijk er naar uit om samen met Prins Andre, Prinses Femmy, Adjudant M en vooral niet te vergeten alle d’Oelewappers dit carnavalsseizoen de poppen flink te laten dansen.

 

Alaaf!