CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Adjudant Big

Jeffrey ter Steege

Goodday Everyone,

Een hoogheid is niet compleet zonder adjudanten. Ik heb de eer om als Adjudant “Big” dit jaar een deel van dit trio te mogen invullen.

Al zullen de meesten mij al wel kennen bij de Oelewappers....
Zal ik mij dan toch even voostellen. Mijn naam is Jeffrey ter Steege, 36 jaar en sinds afgelopen zaterdag 18 november Adjudant bij onze Hoogheid Prins Feike I.
Overal waar hij naartoe zal sturen zal ik volgen.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Manon ter Steege – Bakker, ben ik een zoon van Harrie en Ankie ter Steege en heb ik een broertje genaamd Jordie ter Steege, werk ik fulltime bij VConsyst in Genemuiden in de rol van Product Owner.
Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd een fanatiek hardloper, en vier ik natuurlijk al jaren
Carnaval, dit is door mijn ouders met de paplepel ingegoten. In mijn tienerjaren moest ik er nog niet veel van weten. Maar eenmaal besmet te zijn met het Carnavals virus is het Carnaval niet meer weg te denken uit mijn leven.
In het seizoen 2005-2006 heb ik al eens de eer gehad om Adjudant te zijn naast Prinses Ingrid I, waar ik nog steeds met veel plezier op terugkijk.
De afgelopen jaren heb ik mij ingezet in diverse commissies binnen onze vereniging en ben ik President van de Raad van 11.
Ik kijk er enorm naar uit om samen met onze Hoogheid Prins Feike I, Adjudant Ben, alle Oelewappers en alle Sassendonkers er een enorm geweldig en mooi carnavalsseizoen van te maken.

Alaaf!

Adjudant Big