CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Adjudant Ben

Jitse ter Schuur

Hallo allemaal ik ga het komende carnavalsseizoen door het leven als adjudant Ben
Ik denk dat de meeste mensen mij wel kennen binnen en buiten de Oelewappers.
In mijn niet-carnavals leven heet ik Jitse ter Schuur.

Vanaf 1994 ben ik al lid bij deze vereniging  en in het carnavalsseizoen 1998/1999 was ik zelf de hoogheid van de Oelewappers met als adjudant mijn schoonvader Henk Schutte. Graag had ik toen Feike, de hoogheid van de Oelewappers dit jaar, ook als adjudant gewild maar helaas kon hij toen niet.

Toen ik in 1994 bij de club kwam, was dat samen met onze nieuwe Prins Feike I ,
daar hebben wij samen een prachtig jaar gehad en vanaf dat jaar zoeken wij elkaar altijd op. Jaren later kwam Jeffrey ter Steege in beeld en ondanks het leeftijdsverschil, klikte dat heel goed met ons drieën!

Op een gezellige avond ergens in het Sassendonkse sprak Feike de woorden “als ik ooit Prins mag worden, dan zijn jullie mijn adjudanten”.
Wij uiteraard,  met de nodige drankjes achter de kiezen riepen gelijktijdig en volmondig….zeker, dat gaan we doen, een man een man een woord een woord, en zie hier, daar staan we dan.

Ik heb het geluk dat, ik tegenwoordig  fulltime thuiswerk, wat mij enorm goed bevalt.
Zelf bepaal ik wanneer ik wel of niet werk.

Als adjudant Ben hoop ik dat we met zijn allen een fantastisch carnavalsseizoen krijgen, ik heb er in ieder geval erg veel zin in!!!

ALAAF ALAAF  ALAAF 

Adjudant Ben.