CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Adjudant B

Birgit Nijholt

Hallo allemaal,

mijn naam is Birgit Nijholt, maar dit jaar ben ik Adjudant B!

Een aantal jaar geleden door mijn zwager & zus aangemoedigd om eens mee te gaan naar een feestje van “de” Carnaval in de Vrolijkheid. Na nog meer feestjes en een keer echt Carnaval gevierd te hebben, heb ik besloten om lid te worden van CV d’Oelewappers. Een gezellige, warme vereniging waar veel activiteiten werden georganiseerd en waar ik mij direct thuis voelde. Enkele jaren later ben ik lid geworden van de Raad van Elf. Inmiddels ook lid van een aantal commissies, en sinds 3 jaar bestuurslid.

In het dagelijks leven werk ik bij Bakkerij Blom, hoofdzakelijk in Zwolle Zuid. Naast Carnaval heb ik ook nog een aantal andere hobby’s: Voetbal, meestal bij de thuiswedstrijden van PEC aanwezig, en ik ga met Busje 1 ook wel eens naar uitwedstrijden. Op maandag volleybal ik, en op woensdag dart ik. Veel sport en gezelligheid dus!

Toen ik eind mei werd gevraagd om adjudant te zijn van mijn voetbalmaatje Daan, hoefde ik daar ook niet lang over na te denken. Wat een verrassing, en wat een eer! Een aantal brainstormsessies, app contact, kledingavonden, en zie daar.. een trio dat klaar staat om Sassendonk veel kleur te brengen.

Ik zie er naar uit om samen met alle Oelewappers, Sassendonkers en natuurlijk Prins daantje de voorste en Adjudant A er een fantastisch seizoen van te maken!