CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Het is zaterdag 22 februari, de Friemels zijn bij elkaar gekomen aan de Plattenborgstraat om nog even het één en ander door te spreken i.v.m. het naderende carnaval.

Als we rond 20:00 uur beginnen en de genomen acties doornemen worden we rond 20:45 ruw verstoord, de voordeur gaat open en Rob schrikt zich een hoedje zo van "hoe kan dat nou, wie heeft er een sleutel" (maar later bleek zat Geesje in het complot zat). Voordat we van de schrik kunnen bekomen stapt Henk Wind binnen met een radio in de hand en de vraag "waar is hier een stopcontact". Deze gevonden te hebben start hij de muziek. Vol verbazing komt Onze Hoogheid Prins Erik met Adjes Links en Rechts en een gevolg de kamer binnen. U kunt begrijpen dat het overleg op een zeer ludieke manier onderbroken werd. De Hoogheid had nog enige consumpties meegenomen, en dit werd dan ook zeer op prijs gesteld. Het bleef nog lang gezellig en tegen een uur of 23:00 namen zij weer afscheid van ons en konden wij ons overleg voortzetten en de nodige puntjes op de i zetten. Nadat we alles doorgenomen hadden waren wij het er met zijn allen over eens dat dit geweldige actie van de Hoogheid was. We zitten met zijn allen nog even na om de traktaties van de Hoogheid te consumeren waar we overigens geen enkele moeite mee habben.

Hoogheid Erik bedankt voor deze ludieke actie en wij verheugen ons op het naderende carnaval.

 

Uw FRIEMEL verslaggever ter plaatse

Prins Han 1e