CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Afgesproken is dat we ons rond 21.00 verzamelen bij het clubhuis van WVF( De Weide Steen). Maar zoals het gaat bij een jubileum loopt het altijd wel wat uit.

Als we dan op mogen komen bij de hoogheid is er een beetje chaos. Niet iedereen is op de hoogte en er wordt dan ook gevraagd nog even te wachten. Als we compleet zijn gaan we naar binnen, we worden verwelkomd en de voorzitter (Henk Wind) vraagt het woord namens de vereniging.

Hij feliciteert de Knienebelters met hun 33 jaar bestaan en vraagt Admiraal Aqua om het cadeau van de vereniging te overhandigen. Dit gaat niet helemaal goed daar het cadeau aan de Hoogheid wordt overhandigd in plaats aan de voorzitter. Dit geeft enige hilariteit, maar wordt onder gelach van iedereen weer gecorrigeerd.

Dan krijgt onze Hoogheid Prins LOLium het woord en ook hij feliciteert de Knienebelters met 33 jarig bestaan. Hij laat door middel van Luitenant Aqua en Admiraal Humus het grasmatje aan de Hoogheid van de Knienebelters, Prinses Kristel 1e, overhandigen en verzoekt haar om op het matje te gaan staan om er samen een geweldig feest van te maken waar iedereen nog lang over zal praten. Dan worden de versierselen over en weer uit gewisseld. En na het felicitatie rondje begeven wij ons weer naar de grote zaal waar het feestje al in volle hevigheid is losgebarsten.

Het jubileum wordt erg goed bezocht en het is ook gezellig druk er treden verschillende dansgarden op waaronder die van de Oelewappers wat weer een spektakel is. De dames hebben dit jaar weer flink hun best gedaan en het ziet er dan ook goed verzorgd en spectaculair uit.

Het feest gaat door en tegen een uur of 1:00 (na afscheid genomen te hebben van onze Hoogheid) ga ik weer huiswaarts. Met een goed gevoel en een lekker biertje gedronken te hebben kom ik op mijn fietsje thuis en ga lekker slapen. Welterusten en tot het volgende feestje.

 

PS: Hele fijne Feestdagen en een geweldig en gezond 2016 gewenst

 

Grootvorst Prins Han 1e