CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Beste carnavalsvrienden en -vriendinnen,

 

Het seizoen 2018 - 2019 is voor d’ Oelewappers weer begonnen. Alle kleuren van de waaier zijn ingezet om er een kleurrijk seizoen van te maken met de 55ste Hoogheid der Oelewappers.

Nadat wij op ludieke wijze afscheid hebben genomen van Prins Feike de 1e en zijn Adjudanten Big & Ben hebben we ook ons nieuwe trio gepresenteerd aan alle Oelewappers, bezoekende verenigingen en carnavalvierend Sassendonk.

Binnen het Vorstendom kwam na enig beraad gekleurde rook uit de Oeleschoorsteen. Het is gelukt om een nieuwe hoogheid en adjudanten voor het nieuwe seizoen te vinden. De voorbereiding kon beginnen onder de bezielende leiding van de begeleiding, een tweetal Vorsten uit het Vorstendom, Paul I en d’lanoR. Zij hadden de schone taak om de nieuwe Hoogheid en adjudanten klaar te stomen, het protocol der Grootvorsten door te nemen en de vele polonaises te oefenen. In Sassendonk geen onbekend trio en daarom verliep het allemaal erg vlotjes en kon de begeleiding met een verfkwast een punt op de i zetten!

In de voorstelstukjes op deze website zal het trio zich aan u allen voorstellen, maar met trots wil ik u allen - mede namens het Grootvorstendom der Oelewappers - presenteren:

Hoogheid Prins daantje de voorste en Adjudanten A & B!

In het dagelijkse leven: Daan Snellenburg, Amber Snellenburg en Birgit Nijholt.

 

De leus van het trio:

“daantje de voorste giet oe veur

en brengt dit carnaval völle kleur!”

Ik wil u allen namens de Hoogheid en adjudanten, bestuur, hofleden, leden en commissieleden van Carnavalsvereniging d’ Oelewappers een fantastisch en kleurrijk carnaval toewensen!! Alaaf!

Met Carnavaleske groet,

 

Preses der Oelewappers

Grootvorst Ingrid I