CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Als onze Hofvergadering rond 21:00 uur is afgelopen stappen de Hoogheid en Richard Stroeve op de fiets om naar de stad te gaan en wel Café 't Fluitje, daar aangekomen is het al een gezellige drukte. Na verloop van tijd komen er nog meer Oelewappers en zo groeit de groep uit tot wel 13 personen wat toch een mooi aantal is voor de maandag avond.

Om 22:00 uur is het dan zover Prins Willy wordt op het podium verzocht en spreekt de menigte toe, daarin bedankt hij iedereen die samen met hem er een onvergetelijk mooi carnavalsjaar van hebben gemaakt.

Dan is het de beurt aan de ceremoniemeester om de versierselen van de Hoogheid en zijn Adjes af te nemen en zo staan ze binnen de kortste keren als heel andere gedaantes op het podium en worden zij bedankt voor bewezen diensten. En we hebben niet geweten dat Willy Spruijt (ja want hij is tenslotte geen Hoogheid meer) kon paaldansen.

Dan om precies 23:11 wordt de nieuwe Hoogheid gepresenteerd en dit jaar is dat Sybren van Balen met zijn Adjudanten Heleen en Nathalie.